loading...
ONE MEMAR | یک معمار|مطالب روزمعماری

یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های ارتباطی در ایران برنامه لاین است. این برنامه با امکان چت انفرادی و گروهی و امکان پست گذاشتن از کاربران بالایی برخوردار است و در تمام پلتفرم‌های تلفن همراه هم می‌توان آن را یافت و به چت کردن با دوستانی پرداخت که این اپ را در تلفن هوشمند خود دارند.

از قابلیت‌هایی که گفته شد، تایم‌لاین یا همان بخش پست گذاشتن در لاین برای کاربران سیستم عامل موبایل مایکروسافت یا همان ویندوزفون در دسترس نبود و همواره اسباب نارضایتی کاربران این سیستم عامل را فراهم می‌کرد، حال به نظر می‌رسد رشد مناسب و متداوم سیستم عامل ویندوزفون شرکت سازنده لاین را بر آن داشته تا با کامل کردن این اپلیکیشن در این پلتفرم کاربران را راضی نگه دارد. برای اسفاده از این قابلیت شما باید نسخه 4 از این اپ را نصب کنید.

این قابلیت آنچنان برای کابران مهم بود که بسیاری از آن‌ها نداشتن تایم لاین را از معایب عمده این سیستم عامل می‌دانستند و مهاجرت به آن را مناسب نمی‌دیدند. البته اضافه شدن این قابلیت تنها خبر خوش برای دوستداران مایکروسافت نیست زیرا به نظر می‌رسد پس از معرفی ویندوز 10 برای تلفن همراه، پیش نمایش منتشره توسط این کمپانی نیز علی‌رغم تغییرات نچندان بنیادی توانسته دل کاربران را به دست بیاورد، جالب‌تر اینکه این سیستم عامل برای تلفن‌های هوشمند با رم 512 مگابایت نیز منتشر خواهد شد و نشان می‌دهد که مایکروسافت راه به دست آوردن دل کاربران را آموخته و سعی دارد هرچه سریع‌تر جایگاهی مناسب را در دنیای تلفن همراه برای خود دست و پا کند.

این ساختمان بدیع در نیویورک اخیرا سوژه ی بسیاری از خبرنگاران، عکاسان و حتی هنرمندان مطرح از جمله "دیوید ساندبرگ " و "روگرو وانی" بوده است. هر یک از این افراد اذعان دارند که این بنا یکی از فوق العاده ترین کارها در زمینه ی معماری و معماری داخلی بوده است.
حرکت به سوی یک زندگی  سبز
یک معمار : این خانه ی عظیم با حدود بیست بخش مسکونی در قسمت جنوبی برونکس (نیویورک) ؛ به شکلی طراحی و ساخته شده که با مدیریت انرژی و محیط اطراف استحقاق دریافت جایزه های LEED Gold،NYSERDA  و دیگر جوایز مربوط به حفاظت از محیط زیست و بهره برداری صحیح از منابع و انرژی را پیدا کرده است.از این رو می توان به آن لقب "خانه ای در مسیر سبز "را داد.
جالب است بدانید مساحتی نزدیک به 6.000 متر مربع به مسیر های مارپیچی سرسبزی اختصاص یافته که هم اکنون به نوعی تفرجگاه تبدیل شده است.


همچنین فضایی بالغ بر 34.000 متر مربع شامل طاق های سبز پوش است که به باغبانی تشویق تان میکنند و در عین حال نوعی عایق و محافظ ساختمان نیز محسوب می شود.


تلفن‌های همراه! این روزها تلفن‌های همراه اطراف ما آن‌قدر زیاد شده اند که انسان فکر می‌کند آن‌ها از اول کنار ما بوده‌اند و حتی لحظه‌ای بدون آن‌ها نمی‌توان زندگی کرد! اما کافی است تا کمی سر خود را چرخانده و به عقب برگردیم. نزدیک به 30 سال پیش، اصلا تلفن همراهی وجود نداشت! حتما شما بزرگ‌ترها آن روزها را به خاطر دارید؟!

alkan_1375107696420_2048

بیایید کمی به گذشته برگردیم، زمانی که هزاران باجه تلفن سر تا سر شهر وجود داشت و برای برقراری یک تماس ساده امروزی، می‌بایست سکه‌ای پیدا کرده و آن را درون تلفن بی‌اندازید! شاید پیش می‌آمد که نیاز شدیدی به برقراری یک تماس داشته باشید، اما یا باجه نبود، یا سکه نبود و یا تلفن درون باجه خراب بود!

البته در اوایل سال 1940 در ایالات متحده آمریکا، به جز باجه‌های تلفن، خودروهایی نیز وجود داشتند که از تلفن داخلی بهره‌مند بودند! هرچند این قضیه مربوط به ثروتمندان آن زمان و مکان می‌شد و خیلی از افراد از وجود آن اطلاع نیز نداشتند، چه برسد به اینکه به فکر استفاده از آن باشند.

اولین تلفن همراه، حدودا 32 سال پیش یعنی در 13 مارس سال 1984 اختراع و در دسترس عموم قرار گرفت. این محصول تولید کمپانی موتورولا و نام آن DynaTAC 8000X بود. محصولی جذاب با قیمت 3995 دلار! (با ارزش دلار در الان تقریبا 9 هزار دلار قیمت داشت).




(قابل توجه ادمای ظاهربین)
پاک بودن به لباس و نماز،دین،اسلام و...... نیست!!!!!!
پس درمورد آدمای جلوی دیدت زود تصمیم نگیر وآنها رو کافر،یا .... ندون!
نظرهم بزار.ممنون
ساختمان شماره ۹۳ تهرانپارس
دانشـــــــــــگاه : دانشگاه گیلان (رشت)
سال طـــــراحی : ۱۳۸۷
مـــــــــــــــــکان : تهران- تهرانپارس- فلکه سوم- خیابان آهنی امینه – کوچه ۲۰۶ – پلاک ۹۳
کـــــارفـــــــــرما : آقای مومنی و شرکا

مســــــــــــاحت : ۳۰۰

محــــدوده سنی : ۳۰_۳۱
نــــوع کاربـــــری : مسکونی
مرحـــــــــله اجرا : اجرا شده
   همــــکاران طرح : -طراح : علیرضا تغابنی – همکاران طراحی:روح الله رسولی،حسین نقوی،فریده آقامحمدی،آمیتیس نوروزی. -اجرا:سید حمید امامی -عکس:حسین فراهانی،سید حمید امامی،ماندانا منصوری

ایده های طراحی : دفتر های کوچکی مثل دفتر ما، گاهی مراجعانی دارد که پروژه ای در دست دارند که توسط دفتر هایی با حساسیت کمتر نسبت به کیفیت کار (معمولا نزدیک شهرداری ها و متخصص گرفتن جواز)، طراحی شده است. آنها در مرحله ای که ساخت را شروع کرده یادر حین عملیات ساخت، تکایل دارند دستی به سر و روی پلان ها کشیده و نمایی جذاب را برای پروژه فراهم کنند. معمولا پروژه های این چنینی برای دفتر های مانند ما، فاقد جذابیت اند و قبول نکردن این نوع پروژه ها اولین راه حل است. این بار سعی کردیم ببینیم با این نقشه های جواز گرفته و سازه تایید شده و بودجه محدود، چه میشود کرد. (شرط کارفرما این بود که قیمت ساخت از بودجه متعارف ساختمان های برای فروش در همین منطقه بالا نزند.) بر عکس پروژه های معمول این بار از نقشه های اولیه شروع کردیم از جایی که کارفرما ایستاده بود، سازه و سازماندهی پلان مشخص. بنابراین طراحی از نما شروع شد و تا حد امکان به مابقی پروژه بسط یافت. با جابجایی آشپزخانه در یکی از طبقات و تغییر سازماندهی پلان، سعی کردیم تنوع حرکتی را در نما و پلان ها ایجاد کنیم، همچنین دکوراسیون داخلی نیز با تبعیت از ایده صورت دهنده نما شکل گرفت. از پخ کاری های پلان کاستیم و سعی کردیم پلان ها را شسته رفته کنیم،پنجره ها از ابعاد و شکل متعارف بیرون آمدند و پوششی حصیری به پنجره ها اضافه شد که به صورت برقی بالا و پایین می رود و قابلیت تعویض دارد. فضای سبز هم طوری به نما اضافه شد که از بیرون و داخل قابل دیدن باشد. نتیجه کار با ایده آل ما فاصله دارد اما در مقایسه با پروژه ای که قرار بود ساخته شود، متوجه شدیم گاهی پروژه های غیر ایده آل هم میتوانند رضایت بخش باشند.

تصاویری از این پروژه:

تعداد صفحات : 19

درباره ما
از تمام معماري های این شهر کثیف و وحشی تنها لبه های تیز و برندۀ جغرافیای اتاق تاریکم و گلدسته های بلند غربت ام را می بینم اما ... لبخند بزن... برآمدگی گونه هایت... توان آن را دارد که امید رفته را باز گرداند، گاه، قوسی کوچک، میتواند.... معماری یک سازه را عوض کند! موفق باشید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 115
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 15
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 50
  • بازدید امروز : 27
  • باردید دیروز : 115
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 383
  • بازدید ماه : 383
  • بازدید سال : 10,180
  • بازدید کلی : 61,621